Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojten e të Dhënave Personale

Koordinatori për Shërbimin Për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat

Z. Hervis Nakuçi

Adresa : Sheshi Skënderbej, Nr 3, Tiranë, 1001

Email:hervis.nakuci@amp.gov.al

Tel : +355 69 411 8209

Orari : E Hënë – E Enjte 08:00-16:30 E Premte 08:00-14:00

Dokumenti i plotë