Ministri i Brendshëm Z.Çuçi,thirri në takim Drejtuesit e Policisë në lidhje me sezonin turistik

“Do të përgjigjeni personalisht”, Çuçi mbledh krerët e policisë përgjatë bregdetit: Zero tolerancë për muzikën përtej orarit dhe motorat e ujit që rrezikojnë pushuesit
Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi, thirri sot në një takim drejtuesit e Policisë së Shtetit në qarqet e zonave bregdetare dhe shefat përkatës të komisariateve për të ndarë disa shqetësime të lidhuara posaçërisht me turizmin dhe vëmendjes që i duhet kushtuar sezonit.
“Siç ndodh zakonisht dihet që kulmi pritet në muajin gusht. Pavarësisht se kemi bërë përmirësime të shumta nga vitet e kaluara sërish po shohim fenomene që kurrsesi nuk duhen toleruar”, tha Çuçi.
Duke u ndalur tek respektimi i orarit të lejuar të muzikës në lokalet e natës, baret apo restorantet, ministri kërkoi zbatimin rigoroz të ligjit pa asnjë përjashtim për të gjithë subjektet.
“Është e patolerueshme të ketë biznese me muzikë pas orës 11 00 të natës gjatë javës dhe pas orës 12 00 në fundjavë. Do të keni punë me mua nëse nuk e merrni seriozisht këtë punë. Më keq akoma kur në ndonjë rast ka subjekte që tolerohen duke prishur kështu edhe konkurrencën në biznes e duke krijuar pakënaqësi. Ligji është i njëjtë për të gjithë”, tha Çuçi.