Njoftim

Të nderuar qytetarë!
Duke ju kërkuar ndjesë, ju njoftojmë se për arsye teknike, adresa zyrtare Email ankesa@amp.gov.al do të jetë përkohësisht jashtë shërbimit.

Për çdo ankesë, ju mund të telefononi në numrin e gjelbër (pa pagesë) 0800 90 90.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin dhe besimin ndaj SHÇBA, aktualisht jemi duke punuar për zgjidhjen sa më të shpejtë të këtij problemi.